Att vinna med en svag hand

När Texas Hold’em pokerturneringar komma igång, drar de alla slags stora namn kändisar som Phil Hellmuth, Annie Duke, Johnny Chan, Jamie Gold och andra att de tillgängliga konkurrens som skapas och genereras av dessa typer av Texas Hold ‘em poker turneringar.

Några av de tekniker för att vinna Texas Hold’em pokerturneringar tyder på att spelarna bör bero på en stark hand och lära sig att bygga upp en bra hand mot stående stark på svaga händer eller spelar långsam på ett dåligt behandlat giv. I de flesta fall är helt sant, kommer så långsamt att spela bara få dig fientligheten av spelarna vid ditt bord.

Men genom att spela en jämn match och stanna starka på dina satsningar för merparten av tiden är det en enkel sak att ställa in din motståndare till hösten. Genom Lulling dina motståndare till en känsla av självgodhet och tro att du bara spela starka på starka händer, kan du glida ibland i överraskning bluffa och låtsas att ha en stark hand när du inte gör det.

Medan vissa kan hävda att detta är själva naturen av poker i sig, blir det uppenbart ganska snabbt att denna teknik endast fungerar från gång till gång, beroende på de andra spelarna har aldrig sett det och inte förväntar sig för att det ska vara effektivt. Med denna fokus på att bevara denna typ av spel för extremt speciella omständigheter kan Texas Hold’em poker turneringsspelare mer effektivt själva se till att spela faktiskt kommer att lyckas.

Naturligtvis är detta bara en teknik som tillåter en i grunden intet ont anande publik att tas tillvara, men fungerar bara ibland. Det finns andra metoder för att spela starkt med en svag hand som beror på spelarens förmåga att förmedla styrka och förblir reserverat om kvaliteten på sin hand totalt. För det mesta, alla dessa färdigheter för att spela en svag hand innebär att spelarens förmåga att förmedla en styrkeposition när de är i all verklighet spelas från en position av svaghet.

Betoningen på undanflykter och övertygande dina motståndare att du är stark när du faktiskt svag är bara grundläggande väsentliga i att spela spelet Texas Hold’em poker och är särskilt värdefullt i Texas Hold’em poker turnering.

Kommentera